Landbrød med aubergine, grillet paprika og chèvre

Super sandwich til lunchgjestene!
Oppskriften holder til 4 personer.


8 skiver landbrød
8 tykke skiver aubergine
2 røde paprika
200 gram chevre
1 ts spiskummen
1 chili
4 fedd hvitløk
1 lime
1 potte med mynte
Olivenolje 
Havsalt

Sett ovnen på maks varme med grill.
Rens og del paprikaene i to. Gni dem med olje og grill dem i ovnen til skinnet er sort.
Ha dem over i en brødpose, og la dem avkjøle noe før du tar dem ut og tar av skinnet.
Del i stimler og legg dem i en bolle. Bland inn saften av 1 lime og litt kvernet havsalt.

Stek aubergine i rikelig med olje i varm stekepanne sammen med spisskummen, finhakket hvitløk og finhakket chili. La de steke til de er myke. Krydre dem med havsalt.
Ha over chèvre, sett lokk på pannen og la osten smelte litt på svak varme.

Rist landbrødet litt i stekovnen.

Strimle myntebladene.

Legg aubergine med chevre, paprika og strimlede mynteblader på de ristede landbrødet.
Server umiddelbart!

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs