Tagliatelle med soppsaus

Skogen bugner av deilig sopp, det er det verdt å gjøre nytte av!
Her er oppskrift på en kjempegod pastarett hvor sopp spiller hovedrollen.
Oppskriften holder til 4 personer.



500 gram tagliatelle
200 gram blandet sopp
1 løk, finhakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 boks matfløte
1 ss smør
1 dl hvitvin
1,5 ss Fungi soppekstrakt (fås hos velassorterte dagligvarebutikker)
1 ss trøffelolje
2 ts soyasaus
2,5 ts estragon
Salt og nykvernet pepper
Ole til steking

Kok tagliatelle i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Rens soppen, og kutt den i biter. Fres den i en panne på sterk varme.
Tilsett smør, løk og hvitløk. La det steke noen minutter før hvitvin helles over.
Kok opp.
Tilsett fløte. Smak til med Fungi, soyasaus, trøffelolje, estragon, salt og nykvernet pepper.
Bland pasta og saus sammen før servering.

Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar