Oppskriften holder til 4 personer.
500 gram brede eggnudler eller tagliatelle
1 løk
1 kinesisk hvitløk
1 bunt vårløk
2 dl friske bønnespirer
Sesamolje
7 ss fiskesaus
2 ss kikkoman soyasaus
4 ss ketchap manis, søt soyasaus
2 ss limejuice
8 ss hakkede peanøtter
1 dl frisk koriander
1/2 rød chili, skivet
Kok nudlene eller tagliatellen etter anvisning på pakken.
Del løken i skiver, og bland den med skivet vårløk og finhakket hvitløk.
Varm olje i en wokpanne, og fres grønnsakene i et par minutter sammen med bønnespirer.
Ta ut grønnsakene. Bland fiskesaus, soyasaus og limejuice i wokpannen. Varm opp, og tilsett de kokte nudlene. Bland godt sammen, og rør inn grønnsakene.
Legg på et fat, og dryss over hakkede peanøtter, chili og frisk koriander.
Server umiddelbart.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar