Pasta med gulrot og brie

Lages i en fei med få ingredienser, en sunn hverdagsmiddag som smaker nydelig og faller i smak hos både store og små!
Oppskriften holder til 4 personer.





500 gram pasta
7-8 gulrøtter
150 gram brie
2 rødløk
1 ss sukker
2 kinesiske hvitløk
Salt og nykvernet pepper
Rapsolje til steking

Skrell gulrøttene, og riv dem grovt på et rivjern.
Kok pasta al dente i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Hell av kokevannet når pastaen er ferdig, men spar 1/2 dl.
Varm opp oljen i en wokpanne, og ha i løk. Surr på medium varme til løken er myk. 
Tilsett hvitløk, og la det steke ett minutt til før sukker blandes inn.
Ha i gulrøttene, la dem steke på medium varme under omrøring noen minutter slik at endel av fuktigheten går ut. 
Ha den kokte pastaen i wokpannen, og bland sammen.
Rør inn kokevannet som ble satt til side.
Del brie i biter og rør inn i retten.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Når osten er smeltet er retten klar til servering.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar