Kyllingpanne med rotgrønnsaker og crème fraiche

Saftige kyllingbryst i en knallgod saus - anbefales!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.

 3-4 kyllingbryst
1 gulrot
120 gram sellerirot
1 løk
1 kinesisk hvitløk, eller 4 fedd vanlig hvitløk, finhakket
2 ts frisk timian, finhakket
1/2 boks hakkede tomater
2-3 ts tomatpure
1 beger crème fraiche
1 ts lys kjøttbuljongpulver
Rapsolje til steking
Salt og nykvernet pepper
500 gram penne pasta

Salte og pepre kyllingfiletene.
Brun dem i en stekepanne med olje, og legg dem over i en form.
Skrell grønnsakene og del dem i små terninger.
Surr grønnsakene i pannen, og tilsett tomatpuré og hvitløk.
Hell over hakkede tomater, crème fraiche og buljongpulver. Kok opp, og smak til med salt og nykvernet pepper.
Har du en panne hvor håndtaket kan tas av, legges kyllingen tilbake i pannen og dekkes med saus. Alternativt tas kyllingen over i en ildfast form, og sausen helles over.
Stek i 20-30 minutter på 180 grader, midt i ovnen.
Kok penne etter anvisning på pakken.
Server umiddelbart.

Vel bekomme!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar