Kylling med parmaskinke, mozzarellasalat og balsamicoeddik

Kjapp, lett og god middag!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.



4 kyllingfileter
180 g fersk mozzarella 
4 skiver parmaskinke
1 neve basilikumblader
God balsamicoeddik
20-25 cherrytomater
Hvitløksbaguetter

Surr parmaskinke rundt hver kyllingfilet.
Brun kyllingpakkene raskt på høy varme i olje, senk varmen og stek videre på medium til svak varme i 10 minutter under lokk.
Snu og stek i 5-8 minutter på svak varme
La kyllingen hvile i minst 5 minutter før den kuttes i skiver og serveres.

Kutt mozzarella i terninger, del cherrytomatene i to og  bland sammen i en bolle. Ha i basilikumblader og drypp over litt balsamicoeddik.

Stek hvitløksbaguetter eller ha annet godt brød til.

Server umiddelbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar