Fullkornstagliatelle med varmende kylling, chilli- og cherrytomatsaus

Spicy kyllingrett med tagliatelle.
Har du ikke hermetisk cherrytomat, kan vanlig hermetisk tomat brukes.
Oppskriften holder til 4 voksne.




400 gram fullkornstagliatelle
4 kyllingfileter, delt i 4 biter
5 fedd hvitløk, finhakket
1 - 3 chilli (etter ønsket styrke), finhakket
2 bokser hel hermetisk cherrytomat
1 rødløk, i skiver
Litt frisk persille
Olivenolje

Varm 2-3 ss olivenolje i en jerngryte eller stekepanne, stek kyllingfiletene til de er nesten gjennomstekte. Krydre dem med salt og pepper. Ta ut av pannen og la dem hvile mens du lager sausen.

Stek hvitløk og rødløk i olje på middels varme til løken er myk. Tilsett chilli og la det surre litt til i gryten. Hell i tomatene. La sausen putre i ca. 15 minutter på svak varme. Tilsett kyllingfiletene mot slutten av koketiden.
Rør til slutt inn et par spiseskjeer med olivenolje.

Kok tagliatelle al dente i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Server med persilledryss.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar