Pannestekt kyllingbryst med nudler og grønnsaker

Nydelig kyllingrett med eggnudler som passer både store og små.
Denne oppskriften holder til to voksne og to barn!



350 gram eggnudler
3 kyllingbryst
Smør og rapsolje til steking
Finhakket persille

3 gulrøtter
1 purre
1 kinesisk hvitløk
1 rød paprika

3 dl vann
3/4 terning kyllingbuljong
1,5 ss balsamicoeddik
2 ss soyasaus
1 ts limejuice
1,5 ts worchestersaus
Salt og nykvernet pepper

Start med grønnsakene. Strimle gulrøtter, purre og paprika, finhakk hvitløken.
Del kyllingbrystene i 3 deler hver.

Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet.

Wok grønnsakene nesten møre i rapsolje. Start med gulrøttene, og tilsett deretter resten.

Varm vann og buljongterning i en liten gryte, rør ut buljongterningen. Tilsett resten av ingrediensene til sausen, kok opp, og smak til med salt og nykvernet pepper.

Stek kylling i smør i panne, brun først på høy varme, senk så og gjennomstek dem på lav varme under lokk.
Krydres med salt og pepper.

Bland grønnsakene med nudlene. Anrett med saus i bunn, nudler og kylling på toppen. Dryss over finhakket persille.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar