Hjemmelaget fudge med sjokolade

Hvorfor ikke lage litt lørdagsgodt selv? Hjemmelaget fudge. Enkelt og veldig godt. 
Best resultat får man ved å bruke et digitalt steketermometer. 


4 dl sukker
2 dl kremfløte
100 g lys kokesjokolade
100 g mørk kokesjokolade
2 ss smør

Ha sukker og fløte i en gryte, benytt et digitalt steketermometer, og varm opp til 115 grader.
Ta så gryten av platen, og la det hele kjøle ned til ca. 50 grader.

Del sjokoladen i biter. Rør sjokolade og smør  i blandingen, til en jevn masse.

Hell blandingen i en smurt firkantet form, og la den avkjøle seg i kjøleskap.

Vel bekomme!

2 kommentarer:

  1. skal d virkelig bare være 2ss smør i denne oppskrifta ???

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det stemmer. Her skal det være 2 spiseskjeer smør.
      :-)

      Slett