Potet- og kyllingform med curry og estragon

Dette er en fantastisk god form, med masse smaker!
Oppskriften holder til 4-5 personer. Server gjerne med godt brød og/eller salat. 
Dropp kyllingen om du ønsker en vegetarisk versjon, og bruk grønnsaksbuljong istedenfor kjøttbuljong.


3 kyllingfileter i biter
1 rød paprika, strimlet
1/2 løk, strimlet
900 g poteter
5 fedd hvitløk, finhakket
1,5 boks creme fraiche
2,5 dl Heinz chillisaus
1,5 ts estragon
2,5 ts currypulver (gjerne hot madras)
1,5 ts pepper
2 knuste terninger med kjøttbuljong (Grønnsaksbuljong til vegetarversjonen)
Ost, revet
Rapsolje og smør
.
Vask og del potetene i skiver med skall. Legg dem i en smurt ildfast form, ha over olje og bland godt.
Stek på 225 grader i ca. 30 minutter med aluminiumsfolie over formen.
 
Brun kyllingbitene. Bland resten av ingrediensene til sausen. Ha kylling og sausblandingen oppi formen, og vend det godt sammen. Strø over revet ost.
Stekes på 225 grader i 20-30 minutter. Ha aluminiumsfolie over formen de første 10 minuttene av stekingen.

Serveres gjerne med luftige rundtstykker eller en enkel salat.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar