Penne al'arrabiata

Veldig enkel og spicy italiensk pastarett som smaker fortreffelig!
Denne oppskriften holder til 2 voksne.



250 - 300 gram penne pasta
2 kinesiske hvitløk, finhakket
1 - 3 chilli (etter ønsket styrke), finhakket
1 boks hel hermetisk tomat
Litt persille
Olivenolje

Varm 2-3 ss olivenolje i en jerngryte eller stekepanne. Stek den hakkede hvitløken i ett minutt på middels varme. Tilsett chillien og la det surre litt til i gryten. Hell i juicen fra tomatboksen, knus så tomatene i hånden over gryten slik at kun litt av kjernen blir igjen. Denne kan du kaste. La sausen putre i ca. 15 minutter på svak varme.

Kok penne al dente etter anvisning på pakken.

Rør litt persille i pastasausen, og vend pennen inn i sausen i gryten. Vend inn et par spiseskjeer olivenolje.
Server penne al'arrabiata med persilledryss.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar