Pasta med ratatouille og balsamicosirup

Denne er en veldig rask og velsmakende pastarett. Super hverdagsmat!
Oppskriften holder til 2 store og 2 små.


350 g pastaskruer
1 gul paprika, i små biter
1 rød paprika, i små biter
4 tomater, i terninger
1 liten rødløk, i terninger
3 fedd hvitløk, finhakket
4 ss tomatpuré
2 ss fersk oregano, finhakket
Balsamicosirup
Parmersan, revet
Salt og nykvernet pepper

Kok pasta i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Stek paprika, tomater, rødløk og hvitløk et par minutter i panne. Tilsett tomatpuré, og la det surre på svak varme litt til. Sak til med salt og nykvernet pepper. Før servering røres finhakket oregano inn i blandingen.

Server pastaskruer med ratatouille, litt balsamicodressing og nyrevet parmersan. Godt brød er et fint tilbehør.
Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs