Minestronesuppe med pesto

Deilig suppe som passer perfekt til kjølige høstdager! 
En yppelig suppe om man har litt grønnsaker som ligger på vent i kjøleskapet.
Bytt gjerne ut noen av grønnsakene i oppskriften med andre du eventuelt du måtte ha tilgjengelig.
Oppskriften holder til 4 voksne.



1 rødløk, finhakket
2 kinesiske hvitløk eller 5 fedd vanlig hvitløk, finhakket
2 poteter, i terninger
2 stilker stangselleri, i små terninger
4 gulrøtter, i terninger
1 boks hakkede tomater
1 rød chilli, finhakket
1,2 liter vann
4 terninger grønnsaksbuljong eller fond
150 gram pastaskruer
1 ss finhakket timian (kan sløyfes)
Basilikumpesto
Frisk basilikum
Salt og pepper

Ha oljen i en gryte og fres løk og hvitløk på middels varme et par minutter.
Tilsett chili, stangselleri, gulrot og potet, og la det surre videre litt.
Ha så i hakkede tomater, vann og buljongterninger og la alt koke opp.
Kok på middels varme i 15-20 minutter.
Ha pastaen oppi suppen og kok videre til pastaen er ferdig kokt.
Smak til med salt og nykvernet pepper.

Serveres med litt basilikumspesto og hakket fersk basilikum.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
site design by designer blogs