Eggnudler med rød curry og limeblader

Denne retten holder til 4 voksne.
Får man ikke tak i vegetarisk farse, kan man benytte ferdigkokte linser som et alternativ. Bruk da 2 bokser med røde linser.


2 pk eggnudler
200 g farse av soyaprotein eller quorn (kjøpes på velassorterte dagligvarebutikker eller helsekost)
4 cm ingefær, finhakket
4 sjalottløk
3 fedd hvitløk, finhakket
1,5 ts kaffir limeblader, hakket
2 bokser hakkede tomater
2 ss rød currypaste (thailandsk)
2 ss fiskesaus

1 dl vann
3 ss hakket koriander

Fres hvitløk, sjalottløk og ingefær i litt olje i en stekepanne. Tilsett farsen og stek videre. Når farsen er stekt helles boksene med hakkede tomater i sammen med 1 dl vann og 1 ss currypaste.
Bland godt og la det putre på svak varme i 5-10 minutter.
Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
Før servering røres 1,5 ts kaffir limeblader inn i sausen.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar