Sjokoladekake med daimlokk

En saftig sjokoladekake med sprøtt daimlokk! Anbefales!



250 g smør, smeltet
150 g lys kokesjokolade
100 g mørk kokesjokolade
2,5 dl sukker
5 egg
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
3 doble daimplater



Smelt smør og sjokolade i vannbad. Rør så inn sukkeret, og avkjøl blandingen litt.
Rør inn ett og ett av eggene. Bland hvetemel og bakepulver, og vend dette inn i blandingen.
Hell alt i en rund kakeform, ca. 24 cm i diameter og stek ved 175 grader i ca. 25-30 minutter. Kaken skal nesten være ferdigstekt.
Avkjøl og sett kaken kjølig til neste dag.

Finhakk daim, og spre sjokoladen over kaken. Sett den i ovnen på 250 grader, og la den stå til sjokoladen har smeltet.

Vel bekomme!

1 kommentar: